| η ομάδα / γενικές αρχές / η διαδικασία |

/ iraisynn.attinom /
Το iraisynn attinom studio δημιουργήθηκε το 2010 και δραστηριοποιείται στους τομείς της αρχιτεκτονικής, της πολεοδομίας, της τοπογραφίας, της σκηνογραφίας, της γραφιστικής, του τρισδιάστατου σχεδιασμού και φωτορεαλισμού, του βιομηχανικού σχεδίου, του ήχου και των οπτικοακουστικών εφαρμογών.

/ Μαργαρίτα Γκίκα /
Αρχιτέκτων Μηχανικός (Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) / μέλος του Τ.Ε.Ε. από το 2006
Έχει εργαστεί στα αρχιτεκτονικά γραφεία των Σ. και Δ. Αντωνακάκη (atelier 66), του Ζ. Κοτιώνη, του Μ. Μανιδάκη, στο doxiadis+ καθώς και ως βοηθός σκηνογράφου στο fluxoffice. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια, εκθέσεις και διαγωνισμούς αρχιτεκτονικής, τέχνης και πολυμέσων : Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, Εργαστήρι οπτικοακουστικών και τρισδιάστατου σχεδιασμού ανοιχτού κώδικα InterSpace:Tosmi (Σόφια), Διεθνής Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός συγκροτήματος κατοικιών στο Ν. Εύβοιας της Πρωτέας Α.Ε. (Α’ Βραβείο), 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας (ως σκηνογράφος και ενδυματολόγος στην ταινία “Πυρετός” – βραβείο Ε.Τ.Ε.Κ.Τ.). Επιπλέον με ατομικά και συλλογικά έργα συμμετείχε στην 9η Biennale di Venezia, στην 9th Istanbul biennial και στην 7a Sao Paulo bienal de arquitetura.

/ Κλαύδιος Σκληβανίτης /
Μηχανικός Έργων Υποδομής (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε., Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας)
Έχει εργαστεί σε τοπογραφικά και τεχνικά γραφεία στην Αρκαδία. Έχει διδάξει λειτουργικά συστήματα και δημιουργικά πακέτα ανοιχτού κώδικα στο Underground Free University. Συν-ίδρυσε την ομάδα lemonworks η οποία δραστηριοποιείτο στους τομείς του τρισδιάστατου σχεδιασμού, του αρχιτεκτονικού φωτορεαλισμού, του animation, των ψηφιακών εξομοιώσεων, της επεξεργασίας εικόνας και ήχου, του μοντάζ και των οπτικών εφέ (2004-2009). Έχει συμμετάσχει στο Εργαστήρι οπτικοακουστικών και τρισδιάστατου σχεδιασμού ανοιχτού κώδικα InterSpace:tosmi (Σόφια) και στο 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας ως μοντέρ της ταινίας “Πυρετός” (βραβείο Ε.Τ.Ε.Κ.Τ.). Είναι μέλος της ομάδας τεχνολογίας κινηματογράφου ανοιχτού κώδικα, apertus.org

/ Ανδρέας Βάγιας /
Αρχιτέκτων Μηχανικός (ΕΜΠ) /μέλος του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου από το 2009
Έχει εργαστεί στην Κύπρο στα γραφεία Δημήτριος Κωνσταντίνου και Συνεργάτες Αρχιτέκτονες – Μηχανικοί και Χρίστης Λοϊζίδης αρχιτεκτονικός και πολεοδομικός σχεδιασμός, όπου είχε ασχοληθεί με πολεδομικά έργα: γενικό σχέδιο αξιοποίησης ( master plan), ρυθμιστικό σχέδιο, καθώς και μελέτη εφαρμογής αναπλάσεων ιστορικών πυρήνων παραδοσιακών οικισμών. Στην αρχιτεκτονική κλίμακα είχε ασχοληθεί με ποικιλά έργα μεταξυ των οποίων και με αποκαταστάσεις διατηρητέων οικοδομών. Στο Βέλγιο είχε εργαστεί στα γραφεία M4 architecture και CP architectes κυρίως σε ανακαινίσεις οικιστικών και εμπορικών οικοδομών.

/ Εύα Μπεταβατζή /
Αρχιτέκτονας (Σχολή Αρχιτεκτονικής La Cambre, Βρυξέλλες, Βέλγιο) / μέλος του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου και Βελγίου
Έχει επαγγελματική εμπειρία στην Κύπρο, στο Βέλγιο και στη Γαλλία. Έχει εργαστεί στο αρχιτεκτονικό γραφείο Μαραθεύτης – Γιαννουρής, όπου πραγματοποίησε μελέτες για οικιστικά και εμπορικά κτίρια, καθώς και κτίρια γραφείων. Συμμετείχε σε διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, όπου η ομάδα της διακρίθηκε με έπαινο για την Πολυτεχνική Σχολή Πανεπιστημίου Κύπρου και το Λύκειο Δασούπολης Λευκωσίας. Στο Βέλγιο, εργάστηκε στο αρχιτεκτονικό γραφείο JMS architecture, όπου πραγματοποίησε μελέτες για οικιστικά, εμπορικά και δημόσια έργα. Ως αυτοαπασχολούμενη, έχει ολοκληρώσει έργα σε Κύπρο και στο Βέλγιο, κυρίως ανακαινίσεις κατοικιών και εστιατορίων.