| η ομάδα / γενικές αρχές / η διαδικασία |

/ iraisynn.attinom /
Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2010 από την Μαργαρίτα Γκίκα, τη Νίκη Δημοπούλου (2010 – 2012) και τον Κλαύδιο Σκληβανίτη. Η ομάδα δραστηριοποιείται στους τομείς της αρχιτεκτονικής (αρχιτεκτονική μελέτη / επίβλεψη / κατασκευή / οικοδομική άδεια / ανακαίνιση), της τοπογραφίας, της σκηνογραφίας, της γραφιστικής, του τρισδιάστατου σχεδιασμού και φωτορεαλισμού, των οπτικοακουστικών εφαρμογών και της μελέτης και κατασκευής αντικειμένων μικρής κλίμακας.

/ Μαργαρίτα Γκίκα /
Αρχιτέκτων Μηχανικός (Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) / μέλος του Τ.Ε.Ε. από το 2006
Έχει εργαστεί στα αρχιτεκτονικά γραφεία των Σ. και Δ. Αντωνακάκη (atelier 66), του Ζ. Κοτιώνη, του Μ. Μανιδάκη, στο doxiadis+ καθώς και ως βοηθός σκηνογράφου στο fluxoffice. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια, εκθέσεις και διαγωνισμούς αρχιτεκτονικής, τέχνης και πολυμέσων : Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, Εργαστήρι οπτικοακουστικών και τρισδιάστατου σχεδιασμού ανοιχτού κώδικα InterSpace:Tosmi (Σόφια), Διεθνής Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός συγκροτήματος κατοικιών στο Ν. Εύβοιας της Πρωτέας Α.Ε. (Α’ Βραβείο), 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας (ως σκηνογράφος και ενδυματολόγος στην ταινία “Πυρετός” – βραβείο Ε.Τ.Ε.Κ.Τ.). Επιπλέον με ατομικά και συλλογικά έργα συμμετείχε στην 9η Biennale di Venezia, στην 9th Istanbul biennial και στην 7a Sao Paulo bienal de arquitetura.

/ Κλαύδιος Σκληβανίτης /
Μηχανικός Έργων Υποδομής (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε., Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας)
Έχει εργαστεί σε τοπογραφικά και τεχνικά γραφεία στην Αρκαδία. Έχει διδάξει λειτουργικά συστήματα και δημιουργικά πακέτα ανοιχτού κώδικα στο Underground Free University. Συν-ίδρυσε την ομάδα lemonworks η οποία δραστηριοποιείτο στους τομείς του τρισδιάστατου σχεδιασμού, του αρχιτεκτονικού φωτορεαλισμού, του animation, των ψηφιακών εξομοιώσεων, της επεξεργασίας εικόνας και ήχου, του μοντάζ και των οπτικών εφέ (2004-2009). Έχει συμμετάσχει στο Εργαστήρι οπτικοακουστικών και τρισδιάστατου σχεδιασμού ανοιχτού κώδικα InterSpace:tosmi (Σόφια) και στο 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας ως μοντέρ της ταινίας “Πυρετός” (βραβείο Ε.Τ.Ε.Κ.Τ.). Είναι μέλος της ομάδας τεχνολογίας κινηματογράφου ανοιχτού κώδικα, apertus.org